Mizarstvo AMEK

POKLIČITE

+386 (0)41 393 276

SEDEŽ PODJETJA

Velika Ligojna 5a
1360 Vrhnika

Mizarstvo AMEK

Izdelava masivnega pohištva po meri.

O nas

Mizarstvo Amek d.o.o. je družinsko podjetje z dolgoletno tradicijo. Izdelujemo notranje in zunanje pohištvo tako iz masivnega lesa kot tudi pohištvo iz iverala, mediapana in furnirja. Večina pohištva je narejena po meri in željah naročnika. Pri načrtovanju pohištva/ambienta sodelujemo z mnogimi priznanimi slovenskimi in tujimi arhitekti ter oblikovalci.

Naš nabor izdelkov je obširen, saj izdelujemo tako kuhinje, jedilne mize, stole, dnevne sobe, tv-omarice kot tudi notranja in zunanja vrata, stopnice, kopalniško pohištvo, spalnice in otroške sobe. Lotimo se tudi zunanjih pergol, ograj in fasadnega opaža. Načrtovanje in izdelava pohištva nam je v velik izziv. Vsaki stranki se posvetimo individualno, upoštevamo predloge in skupaj ustvarimo pohištvo, ki navdušuje, obenem pa je tudi funkcionalno.

Naši zaposleni so izučeni mizarji z več letnimi izkušnjami v praksi. Čeprav je kolektiv razmeroma mlad, nas odraža zanesljivost, natančnost in odgovornost.

Vizija

Naša tržna niša je izdelava masivnega pohištva po meri, saj v tem vidimo svojo odliko. V zadnjih letih s prisotnostjo na trgu krepimo svojo lastno blagovno znamko pod imenom AMEK, ki zajema pohištvene kose, podprte z lastnim oblikovanjem, razvojem in seveda izdelavo.

Poslanstvo

Naše poslanstvo je širiti zavest o rabi masivnega lesa. Pohištvo izdelano iz lesa namreč blagodejno vpliva na kvaliteto življenja. Svojim strankam želimo zato ponuditi le najboljše.

 

KONTAKTIRAJTE NAS – z veseljem vam bomo pomagali!

IŠČETE VEČ PONUDNIKOV?

Potrebujem
Lokacija