Mizarstvo Jezeršek d.o.o.

Izdelava stopnic

POKLIČITE

+386 (0)4 518 15 48
+386 (0)41 697 179

SEDEŽ PODJETJA

Hotavlje 7b
4224 Gorenja vas

Mizarstvo Jezeršek d.o.o.

Ustanovitelj podjetja, Karel Jezeršek, obrtnik leta 2004, je leta 1978 postavil temelje družinskega podjetja, ki ga danes vodijo njegovi trije sinovi. Z lastnim razvojem naprave za načrtovanje stopnic je podjetje uspelo svojo dejavnost razviti do popolnosti.

Skozi leta je podjetje postalo sinonim za vrhunsko oblikovane in kakovostno izdelane stopnice, kar znajo ceniti tako doma kot po svetu. Značilna bronasta značka se namreč svetlika na stopnicah Mizarstva Jezeršek že v več kot tridesetih državah. Vsake izdelane stopnice so unikatne, izdelane po merah in željah naročnika. Število različnih oblik (ravne, zavite, spiralne…),slogov (moderne, klasične, rustikalne…) ter vrst lesa pa sega tako široko, kot seže vaša domišljija.

Družinsko podjetje danes vodijo trije bratje, ki v ospredje postavljajo delo, sodelovanje, znanje in razvoj. Nenehno težijo k napredku, posodabljanju tehnologije za načrtovanje in proizvodnjo stopnic. So nosilci več patentov, v proizvodni proces krivljenja stopnic so vnesli kar nekaj izboljšav, med njihove inovacije pa sodijo tudi stopnice brez vidne konstrukcije (plavajoče stopnice).

Mizarstvo Jezeršek ima danes 20 redno zaposlenih, poleg tega pa podjetje sodeluje še z vsaj 10 pogodbenimi sodelavci, dijaki, študenti in vajenci.

Podjetje je član skupine Vila Bravum, ki združuje zaupanja vredna slovenska podjetja. Skupina izdaja revijo Radosti bivanja, kjer boste našli veliko uporabnih nasvetov in informacij.

IŠČETE VEČ PONUDNIKOV?

Potrebujem
Lokacija